Ni som följer min blogg. Ni som känner mig. Ni vet att jag kämpar mot toppning och selektering av fotbollsälskande barn. Och jag lovar, det kommer jag fortsätta med.
Så därför tycker ni kanske att det låter underligt när jag nu berättar att vi åker till Gothia i år med ett “toppat” lag. Eller: Vi åker till Gothia med bästa möjliga lag.
Men för mig är det inte underligt. Tjejerna är 15 år. Så det är dags att “känna på” seniorfotbollens verklighet. Vi har sen i höstas varit väldigt tydliga i laget om vad som gäller. Vi har haft en kontinuerlig uttagning under vintern och våren. Det har varit svårt men vi känner att vi har gett alla samma chans att kämpa för sin plats.
Vi har samtidigt erbjudit alla en sommarcup. Dalecarlia förra veckan var en cup där samtliga tjejer var välkomna att delta. Och det gick ju bra.

Men nu är det dags för årets Gothia-äventyr.
Det känns riktigt bra.

Jag kommer rapportera så mycket jag hinner.