Nu har delar av laget installerat sig i skolsalen. Om ett par timmar är hela truppen samlad. Våra fina, trevliga, goa, duktiga, roliga tjejer. Det är ett privilegium att få träna och coacha dom. Jag vet att vi kommer ha väldigt roligt den här veckan.
Skolsalen var perfekt. Ett litet rum vid sidan där jag får snarka utan att störa tjejerna. Kylskåp, frys, micro och två diskbänkar. Och bara vi och ytterligare ett lag i vår lilla korridor. Vi är mer än nöjda.
Denna vecka har vi klart fler avbytare än vi hade i Dalecarlia. Skönt. Men det skapar ju lite problem. I de korta matcherna (2×25) går det inte att garantera alla speltid. Vi kommer diskutera det med tjejerna ikväll.
I morgondagens match kommer vi låta spelarna från Dalecarlia bilda stomme. De har matchtempo i både ben och huvud.
Precis som i förra veckans final, möter vi ett norskt lag i morgon. Det gick ju bra då och jag är övertygad om att det kommer gå bra i morgon också.
Nu ska vi snart äta middag för att sen avsluta kvällen med att heja på Tyskland.