Ibland kan man inte göra annat än att lyfta på hatten och buga. Vi förlorade årets första Gothiamatch mot ett mycket duktigt lag. 0-2 är inga siffror att skämmas över. Vår tändning och vår backlinje såg till att hålla siffrorna nere.
De första tio minutrarna var dock våra. Med tre hörnor. Tio minuter var den tid Grand Bodö behövde för att få ordning på sitt spel. Då visade de upp ett mycket komplett lag. Alla deras lagdelar var starka. De var taktiskt skolade. Och de hade vinnarskalle.
Det är sällan surt att förlora mot ett bättre lag. Absolut inte när tjejerna gjorde vad de kunde. För våra tjejer gav allt. Kämpade och försökte. Nej resultatet var inte surt.
Att vår backgigant Alice skadade sig och riskerar att missa resten av turneringen. Det var och är surt.
Vi håller tummarna för Alice.
Och vi ändrar inte vår målsättning. Vi ska nå A-slutspelet. Alltså tänker vi vinna i morgon.