Igår gick vi vidare och jag var rejält sur och besviken på spelet.
Idag blev vi utslagna och jag är mycket nöjd och stolt över tjejernas spel.
Vi mötte ett mycket bra lag, Hertzöga. De hade flera spelare med till Elitlägret i Halmstad för några veckor sedan. De leder div 1 i Värmland. Vi såg fram emot en tuff och bra match.
Och vi fick en tuff och bra match.
Sett till hela matchen var det jämt. Vi hade ett visst övertag i första halvlek och ledde rättvist i halvtid med 1-0. Ellen gjorde sitt första nickmål. De hade ett visst övertag i andra och kvitterade rättvist.
Sen förlorade vi straffläggningen.
Tjejerna avslutade på topp. Vi spelade vår bästa match i turneringen. Vi fick allt att stämma. Alla de korta perioderna av skönspel i våra första tre matcher togs fram i denna match. Tjejerna visade verkligen att de kan spela fotboll. Jag är stolt. Mycket stolt.
Tack tjejer.