Ja. Vad blev det i matchen?
Ja, jag vet. Det är enklare och roligare att skriva om vinster än om förluster. Att slippa formulera förklaringar om vad som gick fel.
Våra tjejer har vunnit flera matcher i år. Spelat oavgjort ett par gånger. Och förlorat ett helt gäng matcher. Klart fler förluster än vinster.
Och eftersom fotboll inte är någon bedömningssport så ljuger inte resultaten. De andra lagen har varit bättre. Nja.

Vi har aldrig tidigare visat upp så varierande prestationer tidigare. Superspel har blandats med plattmatcher. Utspelningar åt båda hållen. Spännande kan man säga.
Men jag kan ärligt säga att det är inte spänning jag är ute efter. När jag ser en match i Allsvenskan eller Bundesliga ja. Men inte när jag coachar våra tjejer. Då vill jag se trygga, stabila spelare som alltid visar vad de kan. Som alltid visar vilja. Som, om de överraskar, gör det positivt.

Våra matcher har sett väldigt bra ut. Tjejerna har tagit till sig vår nya spelide` och vill verkligen spela fotboll. Våra förstahalvlekar har sett väldigt bra ut. Sen har det gått utför.
Spontant kan man önska att vi kört hårdare fys.

Det är ju alltid roligare att vinna. Inget snack om saken. Så jag ser fram emot när tjejerna orkar mer och bollen börjar studsa vår väg. Då kommer vi ha ännu roligare.
För samtidigt som resultaten varit emot oss har vi fått en underbar stämning i laget. Ett gäng med humor och värme. Vi har kul.

Jag ser verkligen fram emot Gothia i juli.
Jag vet att vi kommer ha kul.
Jag vet att spelet kommer se bättre ut än förra året.
Jag hoppas att vi får en skaplig lottning.

Men innan Gothia ska det fokuseras på VM.
Mer om det snart.