Tisdag 14 juli kl 17.12.
Matchrapport.
IFK Aspudden-Tellus. – TSV Sasel. 1-1.
Jag är nöjd, missnöjd och nöjd.

Nöjd för vårt spel. Vi var på tå från allra först minuten. Hög press och mycket rörelse.
Vi tog ett rejält tag i taktpinnen från start och behöll det hela matchen. Vi dominerade totalt och skapade mängder av målchanser.
Och Martinas 1-0-mål var snyggt. Hon utnyttjade sin speed och placerade bollen enkelt bredvid målvakten.

Missnöjd är jag för att vi inte fick in fler mål. Och för att vi sjabblade in ett baklängesmål på en hörna. Jag är även missnöjd på domaren. Det finns filmbevis på hans misstag. Tre av deras spelare springer ihop och ramlar i samband med vår sista hörna. I sista minuten. Och när bollen går i mål blåser han frispark.

Och slutligen är jag nöjd för att oavgjort eller vinst idag inte spelar roll för fortsättningen. För avancemang till A-slutspel krävs det vinst i morgon mot Hyllie. Och spelar vi som idag, har vi en rejäl möjlighet att lyckas.
Allt ligger i våra egna händer.
Och vi inte nedstämda. Vi är taggde. Så de så.