Matchrapport IFK A-T – Hyllie. 0-0

Vinst var nödvändigt för att nå vårt mål, A-slutspel.
Och visst var det vi som var närmast vinst i denna välspelade match.
Hyllie var bra. Inte riktigt lika bra som vi trodde. Men bra.
Och de inledde mycket bra. Spelade hela tiden på sin vänsterytter, nr 14. Hon var en mycket bra och stark spelare som orsakade oro i vår backlinje. Inledningsvis. Vi instruerade snabbt backarna att ligga tätare på. Det, tillsammans med att vårt mittfält störde deras passningar till henne, tog udden ur deras offensiv.
Vi skapade några riktigt bra avslut. Vi låg väl något närmare vinst än Hyllie. Men oavgjort var kanske rättvist.

Det var riktigt skönt med en domare som inte påverkade resultatet. Han märktes knappt. Vilket är ett mycket bra betyg på en domare.

Även fast vi inte nådde vårt mål är vi nöjda. Och vi slipper möta förra årets vinnare, som vi skulle gjort vid en andraplacering. Även om vi spelat bättre och bättre för var match, så finns det inte på kartan att vi skulle kunna bjuda LB07 på något motstånd. De är otroligt duktiga.

Fast helt nöjda är vi inte. Nu ska vi gå riktigt långt i B-slutspelet.

Eimsbuttel TV hetef stackarna som vi ska mosa i morgon.